Милен Тотев – в журито на престижен конкурс за авторска песен

milen-totevМилен Тотев е член на журито на международния конкурс за авторска песен “Валерий Грушин”, който ще се състои през 2009 г. Бардът от Ловеч е поканен от организаторите на фестивала в журито, което ще осъществи предварителната селекция на песните, които ще се състезават за наградата на 36-ия общоруски фестивал на Творческото обединение на Самарските бардове.

Първият тур на конкурса ще се проведе изцяло в интернет, като целта му е да отсее участниците за втория и третия турове. Престижната проява цели да популяризира и развива бардовското творчество и да повишава творческото ниво на авторите му. Сред условията за участие са употребата само на “живи” инструменти (забранени са синтезаторите), както и изпълнение на песните само от техните автори. Допускат се за участие изпълнители от всички националности, стига песента да се изпълнява на руски език.

Интернет-конкурсът ще продължи от 1 декември 2008 до 31 март 2009 г.

Може да харесате още...

1 Отговор

  1. Славимир Генчев каза:

    Това е повече от хубава новина! Признание и за Милен, и за българския “бардизъм”, и за “чистата линия” (т.е. всичко на живо, без “помощни средства”).

    Честито, Милене!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *