Успех за Петко Савов!

Младият Петко Савов от Велико Търново, който дебютира в бард-общността на последния Бард-фест в Ловеч, има повод за почерпка – неговата песен “Чужди неща”, която за пръв прозвуча на ловешкия фестивал, вече се върти в ефира на Националното радио.

В края на 2007 г. на “Поп-рок фест Несебър” Петко Савов участва като самостоятелен изпълнител с песента си “Чужди неща”. Изпълнението му, в акомпанимент на акустична китара, впечетли Мая Райкова, член на журито и представител на БНР, която присъжда специалната награда на Националната медия, а именно продуциране на песента. Песента е записана същата година, като в студиото на БНР Савов работи с тон-режисьора Алекс Нушев. Двамата работят и по новият аранжимент на песента с който тази година Петко Савов спечели и Голямата награда на Европейският младежки конкурс за изпълнители на класическа, поп-рок, джаз и творци на нова авторска музика “Короната на Търновград”. След представянето на песента и на Международният поп фестивал – “DISCOVERY”, песента стартира в Националният радиоефир.

Предстои представяне и в останалите радиа в България, както и заснемане на видео към песента. От Poetiskitara.com – честито и “бис!”

Дарение за нов албум на Пламен Сивов

Може да харесате още...

3 Отговори

  1. snezhito каза:

    Поздравления !

  2. Славимир Генчев каза:

    Който е “тръгнал” от Бардфест – Ловеч, далече стига! Честито и още успехи!

    :-)))

  3. ЛЕОНИД КУШЕВ каза:

    Благодаря, Слави!
    От пръв поглед Петко изглеждаше твърде младежки неуверен, но очите му издаваха това което се случи сега. Нека има и други като него….”Успех за Петко”…и нека си “остане на земята”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

15 − 11 =