Качени са изпълненията от Морски струни

Здравейте. След тежки проблеми със сървъра, на който е разположен този сайт, отново сме на линия. Извинявам се на всички редовни читатели и слушатели за десетдневното отсъствие и като реванш ви представям качените изпълнения от проведения съвсем наскоро фестивал Морски струни в Несебър.

На фестивала успях да заснема доста материал, който вече е качен в YouTube, в специалния канал на нашия сайт poetiskitara. Общо 32 изпълнения от фестивала се класираха за качване. В моята класация на неофициален летописец са водещи не художествените критерии, а прозаични неща като: нисък околен шум (много шумно беше в залата, по-тихо, бе, хора!), необходимостта да се сменят батерии на камерата и т.н. Затова се извинявам на всички, които не откриват изпълненията си в качените клипове – отсъствието ви не отразява някакво лично отношение, а просто не съм успял да ви запиша. Има следващ тираж, както се казва.

Клиповете с изпълненията гледайте оттук. NB: Първата от петте страници с клипове е заета предимно от стари неща, които прехвърлих от българския vbox в по-международния YouTube. Повечето от несебърските изпълнения са на втора и трета страница. Приятно слушане и гледане.

Дарение за нов албум на Пламен Сивов

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nineteen + sixteen =