“Мискините” правят фестивал за авторски джаз-рок

 

На 29-ти и 30-ти август 2008 г. в град Габрово ще бъде проведен двудневен младежки джаз-рок фестивал за авторска музика – „Музика под шепа звезди”. Организатор е сдружение „МОА – ДЕН ЗА НОЩ” гр. Габрово, в партньорство с независимия лейбъл „missskin.net”. Проектът е реализиран с подкрепата на РРЦК „ФабриКата”, Община Габрово, Читалище „Априлов-Палаузов” Габрово и др.

Това събитие има амбицията да стане първият младежки фестивал за авторска музика в джаз-рок стиловете в региона. Идеята е мероприятието да стане ежегодно. Планинския климат, географското разположение и културното наследство на гр.Габрово са добра база за поддържането на такъв фестивал.

Като съпътстваща програма в рамките на фестивала ще бъдат реализирани изяви в области като: Body-art, огнени акции, както и специален спектакъл от фойерверки.

Участници на фестивала са групите: „ДЖЕНДЕМА”, „УИКЕДА”, „Мискините”, „KoZZa Mostra”, „Тарантино”, „Zallafeya”, “БГз”, „Футбол и шахмат”

„МУЗИКА ПОД ШЕПА ЗВЕЗДИ” буквално можем да създадем в недрата на Габровския балкан. Носете със себе си много усмивки, настроение, жажда за бира и връхна дреха, че вечер си става студено.

Фестивалът ще се проведе на 29-ти август (петък) и на 30-ти август (събота), пред Община Габрово на пл. Възраждане от 19:00 ч. 

 

младежки джаз-рок фестивал в габрово

младежки джаз-рок фестивал в габрово

 

 

Заповядайте!

Дарение за нов албум на Пламен Сивов

Може да харесате още...

6 Отговори

  1. admin каза:

    както ни напомнят – неофициално! – организаторите, на фестивала ще бъдат доста хора от младото бардовско поколение – Добри, Питкин, Андро Стубел, Бъни, Дени, Джендема и всякакви мискини и мискинки от тази категория 🙂 Успех!

  2. savov каза:

    super!
    Вече видях и рекламните плакати във В.Търново!
    Нека догодина има и участие на поп музика!
    Поздрави!

  3. komata каза:

    Браво на Мискините!!!
    Малко не съм съгласна с определението “младото бардовско поколение” – Ачо Джендема, да е жив и здрав, е вече на 50 (не е за вярване, но е факт!), набора Андро – на 40, Питкина и той ги наближава…
    Съществуването на “тази категория” е (много радващ лично мен) факт, но разликата с “класиците” не е поколенческа, а по-скоро концептуална…

  4. admin каза:

    кома, права си за възрастта и поколенията, ама си мисля – ами че то от баш младото поколение, освен “младия петко савов”, кой? 🙂 – един човек поколение не прави…

  5. komata каза:

    Митко Таралежков, кой 🙂
    И Бъни, естествено
    Виктор Макаров също
    Добри и Дени с техните 30 също са за там
    Има и още, ама като се сетя – тогава 🙂

  6. komata каза:

    А, изтървала съм Жоро (Дориан) и Надя от Бургас… 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eight − 8 =