Морски струни ‘2011

НАЦИОНАЛНА ТВОРЧЕСКА СРЕЩА “МОРСКИ СТРУНИ” – 2011

На 1 и 2 юли 2011 г. в с. Равда ще се проведе XII-ата национална творческа среща на поетите с китари “ Морски струни ”. За пръв път в историята на фестивала община Несебър ни отказа всякакво съдействие (и финансово, и морално) под предлог, че няма средства.

За да съхраним традицията, решихме да предложим на българските бардове единственото, с което в момента разполагаме – нашето уважение и желанието ни да бъдем заедно в един свят на чалгизация, простащина и подмяна на стойности… Ще успеем да осигурим озвучаване без заплащане, евентуално и място за изява в сградата на кметство Равда. В бившия Сливенски лагер сме договорили минимална цена на нощувка за човек – 10 лв. До последно ще търсим пари от спонсори и/или обществени организации, за да платим поне нощувките на участниците, но все още такива спомоществователи не са се появили…

Както става ясно, засега всички изпълнители и гости, желаещи да присъстват, сами поемат разноските си – транспорт, нощувки, храна.

В рамките на програмата по традиция ще се проведе конкурс за най-добра нова авторска песен на морска тематика “Ти, Аз и Морето”. Правим опити да организираме и концерт на открито – на площада пред кметството в с. Равда. Преговорите продължават…

МОЛИМ ДА ПОТВЪРДИТЕ (или откажете) УЧАСТИЕТО СИ ТУК, ПО ТЕЛЕФОН ИЛИ НА ПОСОЧЕНИЯ ПО-ДОЛУ ЕЛЕКТРОНЕН АДРЕС НАЙ-КЪСНО ДО 30 юни 2011 г. включително.

Сборен пункт: с. Равда, Сливенски лагер, в центъра, до увеселителния парк.

Откриване – в 18.00 часа на 1 юли (петък).

За кореспонденция, справки и допълнителна информация:

0899445423 – Иван Ненков, e-mail: nenkov_ivan@abv.bg.

За потребителите на Фейсбук: потвърдете участие от този линк >>>

Дарение за нов албум на Пламен Сивов

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 + six =