Филибето Бардфест 2010

Организационен комитет от стари муцуни взе решение:

На 10 и 11 – ти декември 2010 – та година (петък и събота) в Пловдив, ресторантски комплекс „Барбекю” ще се проведе авторска среща на бардове, поети, журналисти и всякаква останала сволоч- подтисната, премазана и депресирана от реформите в културния ни живот напоследък.

Събирането ще е като противовес на клишето, че пилците се броят наесен: лудите с китара и перо в ръка се преброяват целогодишно. Особено през декември. И да е имало различия в бард – движението, това е времето и мястото те да бъдат позагладени. Начините са тесли, чукове, пръти, китари, стихотворения, памфлети и т.н.

Ще има рецитали на Гриша Трифонов, Гинчо Павлов, Краси Йорданов, Стефо Денвъра, Невен Кидеров, Братчеда и други, които успеят да се уредят за двата дни. Протичането на подобни срещи е простреляно с времето в Харманли, Бургас, Несебър, Ловеч, Шумен, Разград, Банско и т.н. А, да не забравяме и Ветрен!

Забранено е за фенове на “Планета Пайнер”, “Фен ТВ”, “Тянков телевизия” и прочие, както и за всякакви фолк – певици, освен ако не са красиви и знаят поне две песни на Краси Йорданов!

За справки и резервации – 0879399004 – Слави Георгиев, 0895679271 – Димитър Гачев

Дарение за нов албум на Пламен Сивов

Може да харесате още...

5 Отговори

  1. Ivan Bogdanov каза:

    Всичко е добре, но 11 е работен ден за жалост ;(

  2. komata каза:

    нито съм депресирана, нито съм в бард движението, което е нещо, дето го няма.
    Да идвам ли?

  3. Savov каза:

    Аз ще дойда. Вече потвърдих и по телефона.
    Дано скоро излезе и подробна информация около настаняването, началото на изявата и т.н.
    До скоро!

  4. Геновева Цандева каза:

    И ние с Бойко Иванов сме решили да почетем тази толкова дълго чакана среща и да дръпнем по една струна, както се казва. Надявам се, че няма да ни откажете.Е, и аз мога да се похваля вече с първия ни авторски диск.Приемете и нашето участие.

  5. Аз ще бачкам 🙁
    Но мога да отразя събитието…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

twenty − 9 =